Ești aici:    Home      Retete culinare      Prăjitură de ciocolată
Prajitura de ciocolata

Prăjitură de ciocolată

03/11/2015
Publicat înRetete culinare

INGREDIENTE

– 2 cești de nuci crude, înmuiate;

– 2 cești de nuci pecan crude, înmuiate;

– 1 ½ căni de migdale crude sau unt de caju;

– 1 ¼ căni de ulei de cocos extra virgin, topit;

– 1 cană pudră de cacao crud sau unt de cacao;

– 1 cană de zahăr de nucă de cocos brut, sub formă de pulbere;

– 2 lingurițe extract de vanilie;

– 1 linguriță sare de mare;

– 1 cană de mentă proaspătă, tocată;

INSTRUCȚIUNI

Așezați nucile înmuiate în blender și procesațile până ajung de dimensiuni foarte mici, dar nu pulbere.

Adăugați ingredientele rămase în blender, alături de nuci și amestecați bine.

Puneți o folie de plastic pe fundul unei tigăi și lăsați și în afară o margine de 2-3 cm.

Turnați amestecul obținut la blender în tigaie și apăsați până se uniformizează. Dimensiunea tigăii rămâne să o alegeți dvs, în funcție de preferințe.

Puneți tigaia la congelator pentru aproximativ o jumătate de oră.

După o jumătate de ora puteți să o tăiați în bucăți și apoi să o păstrați în frigider până când veți dori să serviți.

La temperatura camerei, prăjitura se va înmuia.

Spune-ne părerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Despre noi

Suntem o echipa tanara care dorim sa va oferim informatii utile pentru un mod de viata mai sanatos. Incercam sa facem din acest site un loc unde sa gasiti majoritatea informatiilor despre alimentele sanatoase dar si retete culinare de preparare a acestora.