Ești aici:    Home      Retete culinare      Tort de pepene verde
Tort de pepene verde

Tort de pepene verde

03/11/2015
Publicat înRetete culinare

INGREDIENTE

– 2 cutii de lapte de nucă de cocos;

– 2 linguri sirop de arțar;

– 1 linguriță extract de vanilie;

– 2 linguri suc de lămâie;

– ½ ceașcă nuci;

– 1 kiwi;

– afine;

– zmeură;

– 1 pepene verde;

INSTRUCȚIUNI

Puneți cele 2 cutii cu lapte de nucă de cocos în frigider peste noapte. Acest lucru permițând laptelui să se separe, laptele lichid jos și crema groasă sus.

Luați de la mixerul electric paletele și vasul și puneți-le în frigider timp de 5 minute. Luați 1 cutie cu lapte de cocos din frigider, răsturnați-o cu susul în jos, astfel laptele lichid ar trebui să fie în partea de sus. Turnați-l într-un castron și il puteți folosi apoi în piureuri.

Crema de cocos întărită puneți-o în vasul rece de la frigider. Repetați acești pași și cu a 2-a cutie de lapte.

Începeți să amestecați crema în blender, adăugând extract de vanilie și suc de lămâie. Compoziția în acest moment ar trebui să devină foarte groasă. Înainte de a utiliza compoziția lăsați-o la “odihnit” timp de 20 de minute.

Tăiați partea de sus și de jos a pepenului și coaja verde din părți, după care așezați pepenele pe o farfurie de tort.

Uscați pepenele cu prosoape de hârtie, apoi tăiați-l în 8 bucăți. Folosiți o spatulă pentru a acoperi toate zonele roșii ale pepenului cu crema înghețată.

Așezați ușor nucile în partea de sus a tortului.

Decorați cu fructe de pădure.

Spune-ne părerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Despre noi

Suntem o echipa tanara care dorim sa va oferim informatii utile pentru un mod de viata mai sanatos. Incercam sa facem din acest site un loc unde sa gasiti majoritatea informatiilor despre alimentele sanatoase dar si retete culinare de preparare a acestora.